Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Om oss

Vår verksamhet genomsyras av bra priser, god service och noggrannhet!

 

Vi har varit verksamma inom branschen i över 21 år och har fått förtroendet från ett stort antal företag att ta fram effektiva lösningar för utskrifts och dokumenthantering. Vi vet att alla företag, oavsett storlek, är beroende av en fungerande kontorsmiljö då alla driftstopp innebär att företaget förlorar dyrbar tid.

Som samarbetspartner till oss vill vi att ni får en så effektiv kontorsmiljö som möjligt. D.v.s. vårt mål är att ni sparar tid och pengar genom driftsäkra maskiner, snabb & effektiv service och passande finansieringsalternativ.

Kontakta oss här

Uthyring, försäljning och service utav kopieringsmaskiner

 

Genom många års erfaranhet utav service på markandens alla olika märken har vi valt att huvudsakligen rikta in oss på produkter från tillverkaren Olivetti som vi vet håller mycket god standard när det gäller både utskriftskvalitet och driftsäkerhet.

Vi på Serviceakuten vill göra det så enkelt för er kunder som möjligt. Genom att hyra kopiatorn från oss med ett tillhörande serviceavtal slipper ni tänka på allt  som har med skrivare och kopieringsmaskiner att göra, det ska bara fungera och det är det vi gör bäst. Dessutom kan vi ofta sänka er totala kostnad.

Vi har både ett nytt och begagnat sortiment. Våra prudukter kan ni hitta nedan.

 

Läs mer om våra produkter här!